Polarstone                      Speksteenkachels      

Haarden, kachels en bakovens van speksteen, welke wij leveren, komen rechtstreeks uit Finland.
De speksteen haarden zijn opgebouwd uit massieve blokken natuursteen (speksteen).

NIEUW!!

Het patroon wordt ook wel 'serpentine' genoemd.            Speksteen is een natuur-produkt wat gevormd is in maar liefst 2,5 miljard jaar!

De capaciteit van elke kachel is evenredig met het totale gewicht. Dit varieert van ca. 600 tot ruim 3000 kg. 

Accumulerende- of massakachels hebben de eigenschap om in korte tijd veel warmte uit het vuur en de rookgassen te absorberen, waarna het geleidelijk die warmte weer afgeeft aan de omgeving. Op deze wijze werken de Polarstone kachels.
De kachels werken dus als een warmte opslag (accumulerend) en maken deze tot een gebruiksvriendelijke en zeer economische warmtebron. Een (of twee) keer opstoken per dag is voldoende voor heerlijke warmte in huis. Gedurende 12 tot 24 uur geeft de kachel nog zijn warmte af aan de ruimte.  Mogelijk is ook een electrisch element in te bouwen als alternatief hulpverwarming.
Speksteen modellen worden geleverd in diverse tinten, gepolijst of geborsteld.

Wist u dat het rendement van onze massakachels ruim  80% haalt? Millieu-technisch ( CO2 ) scoren onze massahaarden bij juist gebruik zéér vriendelijk, de tests van technische faculteit in Finland hebben dit bewezen!

Meer informatie en modellen kunt u vinden in onze brochures van Polarstone, welke u hieronder binnenkort kunt downloaden.

Voor de aanschaf van een speksteen of accumulerende haard is een goed advies noodzakelijk, wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Wij nemen en hebben alle tijd voor u.

Een enkele keer hebben we een simpele houtkachel als alternatief in voorraad voor slechts 390 euro.

ERIOTS is de hele week, ook in de avond of in het weekeinde bereikbaar onder telefoonnummer 0297 346105 of  06 51647755.

Voor een bezoek aan onze showroom aan huis is het gewenst vooraf een afspraak te maken.
U kunt ook een e-mail sturen naar eriots@caiway.nl , vermeld dan ook graag uw telefoonnummer zodat wij u mogelijk terug kunnen bellen.
Wij danken u voor het bezoek aan onze site en hopen u spoedig te woord mogen staan.

Prijslijst Polarstone 2019;  informeer ERIOTS

Overzicht modellen Polarstone (onder constructie)

Link naar praktische gegevens modellen Polarstone