ERIOTS Sauna- en Infrarood producten

De saunacabines, welke voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm, kunnen worden geleverd als standaard afmeting of voor u specifiek op maat. Ook cabines voor plaatsing onder een schuine wand of met een hoek instap is mogelijk. Standaard bekleding van deze cabines is binnen én buitenzijden   18 mm. Nordisch Fichte softline schroten.
Als opties kunt u kiezen uit een ruim assortiment, bijvoorbeeld een stoomkachel, hoekbanken, een sterrenplafond of licht therapie of zelfs een vol glazen voor-wand.
Ook kleinere accessoires zoals emmers, lepels hebben we in principe altijd op voorraad.


Voor de kleinere te besteden budgetten verkopen wij doe het zelf pakketten, welke compleet geleverd worden met alle benodigde materialen. Ook een complete goedkopere cabine uit een andere serie wordt met twee vaste afmetingen geleverd. Het verschil tussen deze en bovenstaande cabines is het gebruik van iets andere materialen en minder luxe uitvoering.

.

Voor meer info, neem contact met ons op.

De infrarood cabines worden door ons het meest geleverd met korte golf stralers      (IR-A).
Onderzoek heeft uitgewezen dat dit type lamp een betere dieptewerking heeft onder de huid dan lange golf stralers. Ze verzorgen op een effectieve en prettige manier pijnlijke en stijve spieren, ook verzachten van pijn bij reumatische klachten / aandoeningen en huidziekten.

Uiteraard zijn de meer voordelige lange golf infrarood cabines wel door ons leverbaar.

Een cabine met de combinatie van korte golf infrarood (bijvoorbeeld in combinatie met 4 dakstralers) en sauna is ook mogelijk.

ERIOTS Saunaproducten is de hele week bereikbaar
onder telefoonnummer 0297 346105 of mobiel 06-51647755.

Voor een bezoek aan onze showroom aan huis is het gewenst vooraf een afspraak te maken.
U kunt ook een e-mail sturen naar
eriots@caiway.nl, vermeld dan ook graag uw telefoonnummer zodat wij u mogelijk terug kunnen bellen.
Wij danken u voor het bezoek aan onze site en hopen u spoedig te woord mogen staan.